Ez a blog a One Directionròl fog szòlni, ezen belül pedig Liamrőr, de Harry is nagyobb szerepet kap... :)
Figyelem!
A részek tartalmazhatnak trágár beszédet, vagy +18-as jeleneteket!!!
A blog tartalma nem mindig egyezik meg a valòsággal, ezzel tisztában vagyok, de direkt ìrom ìgy.
Minden kedves olvasòmnak jò olvasást :) xx BG

2014. december 27., szombat

18. fejezet-Linda "titka"

Itt is lenne az új rész, remélem tetszik majd:)
További jó szünetet
Xx BG


Paul háromszor hívott, hogy megkérdezze minden oké e, de megnyugtattam, hogy tartom a frontot. A fiúk délutáni programját a társalgóba intéztem, mert bár Niall minden erejével azon van, hogy ne hánnya el magát, a dalszövegírásnál ott kell lennie. Nem engedte, hogy hívjak orvost,  de azért egy gyors sms váltás történt, amiben az orvos közölte, ha holnapta nem javul infuziózni kellene. Szerencse, hogy az első koncert egy hét múlva lesz, mert Ni nem fellépőképes... A fiúk kettő körül jöttek, úgyhogy én csináltam a kaját. Niallbe egy bébi adagot diktáltam, és imádkoztam, hogy benne maradjon. Hát nem maradt..A fiúk aggódva nézték a szöszi szenvedését, én pedig megint megemlítettem Ninen az orvost. Hallani sem akart róla, mert azt állìtja jobban van. Igaz a láza sem ment lejjebb, de makacskodik. A társalgóba leültek egy kis körbe, Niall a kanapén feküdt, én pedig aggódva néztem őt a fotelból.
-Lim én nem tudok most dolgozni.-szenvedett Hazz.
-Márpedig muszáj lesz.-mondtam szigorúan.-A Lou által javasolt ötletek, mind életkèpesek.
-Miért nem üvegezünk.-szenvedett Liam.
-Na jó elég ebből, ha összehozzátok a szám felét megmutatom a meglepit.-adtam be az aduászt.
-Oké, de ha nem tetszik, táncolsz nekem?-vigyorgott Liam. Én csak a szememet forgattam, Harry viszont nem hagyta annyiba.
 -Liam úgy tudom van barátnőd, bár tudom, hogy fele ilyen szép sincs, de ő az enyém.-Hazz, hogy nyomatékosítsa az előbb elhanf
gzottakat, egyetlen mozdulattal rántott az ölébe ès ölelt magához. Liam csak megforgatta a szemét ès végre visszatértek az íráshoz. Nem tudom minek köszönhetően, motivációnak vagy tényleg szabadulni akartak, de a dalnak megvolt a refrénje, a címe ès az első három versszaka. Írtam a meglepetéseknek (Perrie és El) egy SMSt, hogy jöjjenek a társalgóba. Ők Zayn és Louis meglepetései, Amyt direkt nem hívtam, mert ő Liamnek inkább áldás, mint átok... Harry kap egy kimenős estét Ed Sheerannal, mert a múlt hónapban, mikor utoljára raliztak Ed elverte biliárban és Hazz ettől tiszta rosszul van. Itt a lehetősèg bizonyítani. Nekem pedig a lehetőség, hogy legyen egy kis nyugtom, ha beválik, miszerint Liam is velük tart.
Az ajtó nyílt és Lou rám ugrott örömében, mikor úgy gondolta eleget fojtogatott, áttért Eleanorra. , Zayntől kaptam egy hálás pillantást, és már indultak is az általam szervezett vacsorájukra. Lou és El moziba mentek, már csak Edre vártunk. Szerencsére csak tíz percet késett, így őket is gyorsan ajtón kívül tudtam, sajnos Liam nélkül. Pedig  mindent megpróbáltam... Niall bealudt, így reméltem Liam is elfoglalja magát és hagy filmet nézni. Épp betettem a filmet, amikor kopogás nélkül engedte be magát Liam. Látta, hogy nem igazán érdekel az itt léte, mert rá se néztem, csak az ölembe vettem a popcornt és a play gombra kattintva kezdtem el nézni a Csillagainkban a hibát. Liam csendben letelepedett mellém, semmit nem mondott a filmre.
A film felénèl könnybe lábadt szemekkel meredtem magam elé ès a film minden pillanatával azonosultam...
A film háromnegyedétől már zokogtam, de olyan szinten, hogy levegőt sem kaptam. Liam kissé aggódva méregetett, majd mérlegelt magába, de végül maga felé rántott és a vállára hajfva fejemet zokogtam tovább. Nem láttam mèg a filmet, de oka van annak, hogy ma néztem meg.
A film vègéig hullámokban rámtörő sírással ès a gondolataimmal foglalkoztam. Liam megrázta a szemem előtt e kezét. Ekkor döbbentem rá, hogy a tévèt már kikapcsolta.
-10 perce meredsz a kikapcsolt tévére. Minden oké?-kérdezte halkan.
-Nem. Ma négy éve, hogy semmi nem oké.-fele,tem elhaló hangon. Oldalra dőltem és magzat pózba folytattam a sírást.
-Akarsz róla beszèlni?- még sosem beszéltem erről senkinek, de úgy éreztem itt az ideje ès megvontam a vállam.
-Születèsem óta ismertem a legjobb barátnőmet, Lovet. Azért hívták így, mert szerelem gyerek volt abszolúte nem tervezett. Egy napon születtünk, egy kórházba. Ekkor találkoztunk először. Hat èvvel később találkoztunk újra a suliban. Az első pillanattól kezdve a legjobb barátnőm  volt. Aztán 16 évesen fedezték fel nála, egy tüdőgyulladás alkalmával a negyedik stádiumban lévő tűdőrákját. Az orvosok nem sok esélyt láttak a gyógyulásra, de próbálkoztak. Hol jobban, hol rosszabbul volt, de még 14 hónapig velem volt. A 17. Szülinapunkat még együtt ünnepeltük, de a rák átterjedt máshová is. Nem vett fel kemót, nem is lett volna értelme. Az orvosok max egy hónapot adtak neki. Ebből két hónap lett, de végül a rák győzött. Ez egy allattomos betegség, csak későn észlelhető a rák ezen fajtája. Neki is volt palackja, mint Hazelnek. 6 kemoterápiát ültem végig és mind szenvedés volt. Bár nagyon jól viselt mindent, én tudtam, hogy szenved.-meséltem.
-Sajnálom.
-Én nem. Az egyik legcsodálatosabb embert ismertem meg Love Natalieba. Ez a film a mi kapcsolatunkra emlékeztet. Mármint nem a romantikus rész..-mosolyodtam el halványan.- Mi miamiba mentünk tetováltatni. Ez volt az ő kívánsága. Ami James, amúgy csodálatosan dolgozik.
-Egy rákbeteg tetováltathat?
-Normàl estbe nem, sőt repülnie se szabadott volna. De már mindegy volt. Mindenki tudta, higy előbb utóbb meghal, ès ez nem a kis kiruccanásunktól függ.
-Ez kemény.- mondta Liam miközben ülő helyzetbe tornáztzm magam.
-Lehetne, hogy ez köztünk maradjon?-kérdeztem a szemébe nézve.
-Lehet.-felelte, majd lassan az állam alá nyúlt ès lágyan megcsókolt. Mintha ezzel próbálnà feledtetni a dolgot amit mesélte. Nem csókoltam vissza, de hagytam magam. Óvatosan meghúzta a hajam, ezzel bejutást nyerve. Mire èszbe kaptam, valaki az ajtóban állva köszörülte a torkát, nem túl diszkréten, ami ránk nézve semmi jót nem jelentett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése